Kookschool

Kookschool

Informatie

Binnenkort zullen wij weer een inloopdag organiseren en onze mogelijkheden presenteren. Wenst u alvast op een gastenlijst komen te staan zodat u persoonlijk uitgenodigd zult worden dan mag u naar ons info mailadres een email sturen. info@grandbistroderotonde.nl

Kookschool de Rotonde

Als echte fijnproever bieden wij  u voortaan de mogelijkheid uw passie voor koken en lekker eten met andere kookliefhebbers te delen. Dat kan in onze nieuwe ‘kookschool De Rotonde’. U kunt er  in een informele sfeer uw basis kooktechnieken verbeteren.

Professionele Begeleiding

Kookschool De Rotonde beschikt over een team van professionele koks die hun vak verstaan.  U zult onder begeleiding van deze koks de nodige ervaring en vaardigheden opdoen die u in de lengte van dagen bij zal blijven.

Professionele keuken en materialen

Kookschool De Rotonde beschikt over een volledig professionele keuken met alle materialen die nodig zijn voor de perfecte kookervaringen. In de aparte kookschool keuken is alle keukenapparatuur aanwezig die je van een professionele keuken mag verwachten. Zodoende kunt u er alle verschillende bereidingen, die nodig zijn voor de gerechten, uitvoeren.

Informele sfeer

Bij Kookschool De Rotonde staat een informele en gezellige sfeer voorop. Maar het opdoen van kookervaring staat centraal. U kookt maandelijks één avond met dezelfde vaste groep, waardoor contacten vanzelf uitgebouwd kunnen worden.

Verse producten naar het seizoen

In de kookschool zal gekookt worden met verse producten en seizoensproducten, een garantie voor kwaliteit. Ook de internationale gerechten die u van Grand Bistro de Rotonde gewend bent, zullen binnen de kookschool aan de orde komen. Van de Oostenrijkse, Franse, Italiaanse tot de  Nederlands keuken: de kookschool biedt u een  interessante mogelijkheid om uw culinaire vaardigheden te verbeteren en bij te houden in een gezellige sfeer.

Wie van deze unieke mogelijkheid gebruik wil maken, neem dan direct contact met ons op. Uiteraard kunt u zich ook als groep inschrijven. Deze groep moet dan wel minimaal uit 12 personen bestaan.

Wat houdt het lidmaatschap in?

 • Maandelijks, op eenzelfde dag in de week, een culinaire avond met een vaste groep van ongeveer 12 personen (m.u.v. juni, juli, augustus);
 • Een professionele keuken met een eigen verse kruidentuin en een gezellige dineeromgeving exclusief voor u gereserveerd;
 • Iedere maand koken van een nieuw en seizoensgebonden menu, onder begeleiding van een professionele kok (amuse/voor/tussen/hoofd/na);
 • Het (leren) koken van klassieke, moderne, internationale, beroemde maar vooral lekkere gerechten;
 • Het optimaliseren van uw productkennis;
 • Het ontwikkelen van uw smaak m.b.t. wijn-spijs combinaties;
 • Het leren en het toepassen van diverse (professionele) kooktechnieken;
 • Toegang  tot de diverse recepten op onze website via een inlogcode;
 • Een professionele koksbuis en een map om uw menu’s in te bewaren.

De kosten bedragen slechts €47,50 incl. 19 % btw per kooksessie.

Dit is inclusief het menu en de koffie en thee. Het bedrag is exclusief dranken.

Betalingscondities en voorwaarden:

 • Het lidmaatschap gaat per jaar en kost € 427,50 per jaar (incl. BTW en excl. drank).
 • U ontvangt een korting van 5% op het lidmaatschap als u direct betaald bij aanvang van de eerste kookles van het seizoen.
 • U kunt betalen in contanten, per PIN of per bank.

Impressie kookschool